Turvallisuussuunnittelu

Vigil tarjoaa monipuolisia turvallisuussuunnitteluun liittyviä palveluita.

TURVALLISUUSKARTOITUS

Pienyrityksille (alle 50 työntekijää) sekä vastaavan kokoisille järjestöille tarjoamme ilmaisen turvallisuuskartoituksen! Kartoituksen yhteydessä suoritamme kiinteistönne tarkastuksen, haastattelemme henkilökuntaa sekä johtoa ja luomme riskianalyysin. Kartoituksen suorittaminen voi kestää useamman päivän haastateltavien määrästä riippuen.

Kartoituksen rahallinen hinta on tosiaan € 0, vastineeksi pyydämme vain lupaa hyödyntää teitä suosittelijana mikäli olitte tyytyväisiä työhömme! Kartoitus ei sisällä ostovelvoitetta minkään muun palvelun osalta.

 

TURVALLISUUSSUUNNITELMA

Turvallisuussuunnittelu alkaa perusteellisesta riskianalyysista ja kokonaisvaltaisesta turvallisuuskartoituksesta. Prosessi sisältää useamman vaiheen taatakseen hyvän lopputuleman, jonka päämääränä on luoda, korjata tai vahvistaa asiakkaan organisaation turvallisuuskulttuuria teknisten korjausten yhteydessä.

suunnittelu

Vaikka turvallisuusuunnittelu onkin kokonaisvaltaista ja on suositeltavaa että koko prosessi suoritetaan parhaan lopputuleman takaamiseksi, tarjoaa Vigil myös osaratkaisuja esim. syvällisen kartoituksen, fyysisten ratkaisujen suunnittelun tai turvallisuuskoulutusten muodossa.

Turvallisuussuunnittelun hinta määräytyy sopimuksen mukaisesti, tarjoamme sekä tuntiveloituspohjalla että projektihintaisia sopimuksia. Ota yhteyttä ja tiedustele teille sopivasta ratkaisusta!

Mainokset
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close